Про це повідомили у Telegram-каналі Національного Корпусу.

«Триває всеукраїнська кампанія «Не панікуй! Готуйся!», ініційована Штабом оборони (разом з Національним Корпусом), в рамках якої кожен українець може взяти участь у заходах з цивільної оборони. Під керівництвом професійних інструкторів учасники тренінгів здобувають необхідні знання й навички для виживання в умовах бойових дій», - зазначено у публікації.

У повідомлені сказано, що 18 лютого відбудуться вишколи у Тернополі та на Київщині, 19-го вишколи прийматимуть Львів, Харків, Черкаси, Чернігів, Житомир, Олександрія, Полтава, Івано-Франківськ, Мелітополь, Одеса, а 20 лютого пройдуть у Запоріжжі, Ковелі, Миколаєві, Житомирі та у Рівному.

«Зокрема, заняття з основ тактичної підготовки відбудуться у Харкові, Тернополі, Івано-Франківську, Львові, Миколаєві, Рівному, Олександрії. Тренінг з тактичної медицини можна буде пройти у Чернігові, Львові, Харкові, Ковелі, Олександрії, Полтаві, Рівному, Мелітополі. Вміст тривожної валізи розглянуть на заняттях у Запоріжжі, Івано-Франківську, Харкові, Мелітополі», - підкреслено у публікації.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Андрій Білецький заявив, що досвід з вишколів цивільної оборони буде корисним кожній людині.

Також Знай.ua повідомляв, що Андрій Білецький пояснив, як можна було б встигнути підготуватися до наступу Росії за 2 дні.