Фрагмент свого виступу він опублікував у своєму Telegram.

«Я бачив навіть не тисячі, а вже, мабуть, десяток тисяч людей на цих вишколах. У великих містах збираються 300-700 людей і вчать тактичну медицину та поводження зі зброєю», - зазначив Андрій Білецький.

За словами Андрія Білецького, у разі повномасштабної війни він покладає надію на повстанський опір не меншу, ніж на Збройні сили.

«Більшість дисциплін, які ми викладаємо, – це не для військових людей, а більшість дисциплін навіть не мають прямого відношення до реальної зброї», - підкреслив Андрій Білецький.

За його словами, на вишколах вивчається саме цивільна оборона, поводження з вибуховими пристроями та тактичні навички.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

«Уявіть, що просто відбулось природне лихо, і тоді ця людина (яка пройшла вишкіл, - Ред.) буде розуміти, як зупинити кровотечу і надати першу допомогу. Війна не кожен день, а аварії бувають кожен день. Це безумовно знадобиться кожній людині», - підкреслив Андрій Білецький.

Як повідомляв Знай.ua, Андрій Білецький розповів, що таке фінляндизація України.

Також Знай.ua повідомляв, що у Нацкорпусі не згодні з усуненням Дмитра Герасименка з військової бригади.