Про це він розповів у своєму Telegram-каналі.

«За останні два дні країна «несподівано» дізналася про можливість широкомасштабної війни і почалася справжня паніка на фінансових ринках, аеропортах, з яких вилітає уся еліта, та паніка у суспільстві», - зазначив АндрійБілецький.

За словами Андрія Білецького, новина про наступ не є несподіваною, тому що Україну попереджали про таку ситуацію десь ще 2,5 місяці тому майже усі розвідки світу. Як він зазначив, за цей час можна було б підготуватись.

«За цей час нічого не робилося, аби підняти обороноздатність країни і тепер у нас формально декілька днів, які нам залишися на підготовку. Чи можна було б щось зробити за два, щоб укріпити обороноздатність країни? Багато чого можна було зробити…», - підкреслив Андрій Білецький.

Як зазначив лідер Нацкорпусу, за два дні можна було б заповнити кадрами танкові та механізовані бригади оперативним резервом. Також, за його словами, за цей час можна було б призвати 6-8 тисяч військовослужбовців для того, щоб зібрати декілька бригад.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Андрій Білецький розповів, що таке фінляндизація України.

Також Знай.ua повідомляв, що у Нацкорпусі не згодні з усуненням Дмитра Герасименка з військової бригади.