Про це він розповів у ефірі «4 телеканалу», відео з якого опублікував на YouTube.

«Якщо до вчорашнього дня я досить скептично ставився до всіх погроз про вторгнення, зливу інформації в таблоїдах або у американських джерелах з посиланням на анонімні джерела у Білому домі, то вчора ввечері я вже напружився після прямих заяв про можливість вторгнення РФ з вуст президента Байдена та держсекретаря пана Блінкена. Подивився жахливу, дику промову з вуст пані Монтян в Радбезі ООН та здивувався, як таке в загалі може бути, проаналізувавши ситуацію на Донбасі, скупчення військ та консолідацію обстрілів, які вже почались по дитячим садкам», - підкреслив Максим Ялі.

Максим Ялі сказав, що після всього аналізу він почав припускати можливість серйозного загострення, але все ж таки не повномасштабної війни. Тому провокації на Донбасі, на лінії зіткнення та можливість наступу двох армійських корпусів, вважає він, можна припустити, подивившись аналіз військових експертів. І реакція деяких країн Заходу додає тривоги, повідомив він, коли вони кажуть, що на нас Росія нападе, тому нам треба виконувати Мінські угоди. Тому є деякі припущення, гадає він, що нас намагаються заставити виконати жахливі вимоги Кремля.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

«Союз України, Польщі та Великобританії – найкраща новина на сьогоднішній день. Це наші дійсно реальні союзники, які нам вже допомагають, а не очікують, коли Путін нападе. Я маю на увазі постачання протитанкових комплексів для ведення бойових дій в умовах міста. Ці країни об’єднує те, що вони реально дивляться на загрозу з боку Росії та вбачають її імперські амбіції загрозою своїй власній національній безпеці та стабільності в Європі. Британія завжди історично виступала проти Росії, коли вона порушувала баланс сил на європейському континенті», - резюмував Максим Ялі.

Як повідомляв Знай.uа, "Шкода може бути завдана людям": у ЗСУ розповіли, чи правда жителів Донбасу будуть евакуювати

Також Знай.ua публікував слова Віктора Андрусіва: Путіну захоплення України не дасть таких ресурсів, щоб покрити збитки від санкцій.