Свою думку він висловив у програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24».

«Реанімувати Мінські угоди можна, там ще є пульс та дихання. Я б не звертав особливої уваги на рішення Державної Думи РФ про визнання про «народних республік». Просто Путіну знадобилася від Держдуми козирна карта, і він її одержав. Але там навіть не визначено терміну, протягом якого президент має вирішити це питання. Рішення про визнання ОРДЛО може лежати на столі у Путіна роками та десятиліттями. А козир у нього вже є і на нього реагує і Захід, і ми. У нас у Верховній Раді кричать, що Донецьк та Луганськ – це Україна, начебто хтось цього не знає», - зазначає Василь Вовк.

На його думку, це зручна нагода покричати та привернути увагу, замість того, щоб брати на себе відповідальність за події.

«Незабаром уже всі зрозуміють, що Донбас не може мати ні автономії, ні особливого статусу. Можлива хіба що тимчасова автономія на перехідний період. Ні про автономію, ні про амністію для бойовиків немає жодних законів чи постанов Верховної Ради», - нагадує Василь Вовк.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше лідер Національної платформи примирення та єдності Сергій Сивохо висловив сумнів, що Росія справді визнає «народні республіки».

Також Знай.ua повідомляв, що політтехнолог Михайло Чаплига дав свою оцінку Мінським угодам.