Про це вона розповіла ведучій Любові Завальнюк на YouTube каналі.

«Натальна карта – це ваш паспорт, з яким ви народилися та прийшли у цей світ. У момент вашого першого крику зірки на небі склалися певним чином, а планети стали певними знаками певних будинків. Це той момент, який зафіксований, тому так важливо знати час вашого народження. Це називається ректифікація, коли обчислюється час народження з точністю до двох хвилин бажано. Чотири хвилини – це вже наступний градус планети і це дуже важливо», - наголосила Анастасія Казачок.

Літотерапевт сказала, що це особливо важливо, коли у нас планета стоїть на межі знаку, щоб розуміти, хто ви. Іноді один градус грає важливу роль, вважає вона, недарма цій науці величезна кількість років і це серйозна та робоча наука. Зараз є дві школи астрології, повідомила вона, класична та сучасна. Класична школа, пояснила вона, розглядає сім планет, які впливають на наше життя у момент народження. Є ще таке поняття як асцендент, розповіла вона, це другий знак, за яким люди сприйматимуть вас у соціумі.

«Це те, як вас бачать люди, а не те, ким ви є на момент стояння Сонця у вашому знаку. Людина має ще сім планет, які будуть знаходитися абсолютно в різних знаках зодіаку. І нічого не говорить про те, якщо ви класичний Стрілець, тому що треба дивитися, де стоять решта планет. І саме характеристика планет в будинку та знаку дає характеристику особистості. Тому всі ми різні і у жодному випадку не можна читати загальний гороскоп у жовтій пресі. А коли люди читають загальний гороскоп, то розуміють, що він не працює та розчаровуються в астрології як у науці», - резюмувала Анастасія Казачок.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Вергелес заявила, що чорне каміння працює як абсорбент, воно вбирає у себе все погане.

Також Знай.ua писав про те, що таролог Анастасія Казачок розповіла, що таке порча та приворот.