Про це він розповів у новому випуску авторської програми «Контрольний удар» на YouTube.

Максим Ялі висловив сподівання, що промова Володимира Зеленського зможе запобігти Мюнхенській змові наших західних партнерів з Путіним щодо примусу України до виконання Мінських угод.

«Як ви знаєте, я дуже багато критикую Зеленського. І є, на жаль, за що. Але в найскладніший для країни момент, на порозі, здавалося б, неминучої війни, він не злякався і відкритим текстом сказав в обличчя нашим західним партнерам все те, що кожен з нас уже кілька років думає та говорить на кухні та між собою», - заявив політолог.

За словами Максима Ялі, промова Зеленського – це був дуже сильний хід в інформаційній війні, яка зараз у самому розпалі й розпочинати повномасштабну війну Путін тепер навряд чи ризикне.

«Зеленський відкритим текстом звинуватив Захід у лицемірстві та брехні в ім'я звичайної матеріальної вигоди. Зазначу, що у промові дуже добре розставлені усі акценти. Хто ще не дивився чи не читав, наполегливо рекомендую це зробити», - наголосив політолог.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Іншими словами, заявив Максим Ялі, Зеленський перевернув шахівницю, коли до мату залишалося всього кілька ходів.

«Загалом, уперше за 2,5 роки ставлю 12 балів. Або 5+ за олдскульною системою», - резюмував він.

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв, що Максим Ялі припускає можливість серйозного загострення, але все ж таки не повномасштабної війни.

Крім цього, Знай.ua повідомляв, що Максим Ялі розповів, навіщо американські ЗМІ публікують новини про напад Росії на Україну.