Про це він розповів у програмі «Мотив Подорожнього» з Юрієм Подорожнім.

«В Україні проблема не зі свободою слова, а з тим, що немає відповідальності. Неможливо розглядати питання закриття чи не закриття каналів, не розглядаючи загальне політичне питання: що відбувається в Україні зараз? В даному випадку з офісу Президента як на цю ситуацію дивляться? Вони дивляться, перш за все, на те, чого хочуть люди. І от з того, що вони можуть зробити, вони намагаються дати людям. Наприклад, арешт Порошенка чи «Давайте Порошенка посадимо в тюрму». Що з цього вийшло, ми всі бачили», - каже він.

Він також висловився стосовно суспільного договору між владою та людьми.

«А тепер давайте собі уявимо, що би сталося у суспільстві, якби він закрив би «Еспресо». Якби це сталося, були б уже мітинги під офісом Президента. Більш того, вся наша іноземна діаспора, особливо канадська (бо виявляється, що наш «Еспресо» сильно полюбляє канадська діаспора) поставилася б настільки жорстко, що в Офісі Президента сьогодні навіть не ризикують закривати проукраїнські канали», - резюмував він.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що Психолог Ігор Мехеда розповів, чи переможе нова ідеологія стару радянську ментальність.