Про це вона розповіла у своєму новому блозі на YouTube.

«Слава Богу, що ми все-таки маємо можливість подорожувати, хоча ми зараз це можемо робити в обмежених територіях. Раніше ми могли подорожувати вільніше і я дуже щаслива, що встигла використати цю можливість. Я об'їхала пів світу, правда, не доїхала до Австралії, Америки та Японії, але все інше я, загалом та в цілому, об'їхала. Та моя найбільш дивовижна та красива подорож була до Індії. Але одна з моїх перших поїздок була поїздка Італією. І куди б ви не поїхали в Італії, ви у будь-якому випадку опинитеся в місці сили», - наголосила Розалія Романова.

Екстрасенс розповіла, що грандіозним місцем за своєю силою та енергетикою є Рим, де б ви там не знаходилися – це місто дає вам силу. І яке б ви місце не знайшли для своєї поїздки, вважає вона, з огляду на те, що там жили та живуть люди, є храм, якому понад сто років, то це місце вже намолене та має силу. І вся ця енергія там зберігається, накопичується та примножується, наголосила вона, і якщо ви туди приходите, то теж черпаєте звідти цю енергію. Ваші молитви та бажання, впевнена вона, йдуть прямо Богові у вуха – це стосується всіх релігій.

«Я є прихильником усіх релігій, тому що Бог один, але імена у нього різні. І кожна людина вільна сама вибирати, з яким ім'ям вона звертатиметься до Бога. А будь-яка подорож лікує вашу душу. Якщо справді важко та погано, то можна просто навіть локально прогулятися пішки. Наш Київ – це справді другий Рим, навіть якщо це лівобережжя, а не основне місто. Насправді на лівому березі якраз і жили ті люди, які збирали трави та варили особливі зілля, щоб допомагати тим, хто приходить до них за допомогою. І якщо ви знаходитесь у місці сили, у ваше життя приходить те, про що ви там думаєте та кажете», - резюмувала Розалія Романова.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Романова заявила, що треба змінюватися разом зі світом та вбирати нові знання.

Також Знай.ua писав про те, що Романова розповіла, як правильно дякувати.