Про це він розповів у програмі «Мотив Подорожнього».

Як пояснює гість програми, сьогоднішня паніка в українському суспільстві – штучна і це грає на руку ворогу. «Найболючіше панічні настрої б'ють по економіці. Це величезні збитки – хоч би тому, що люди в такому стані не здатні нормально працювати», - пояснює він. Зокрема, зазначає Юрій Єхануров, у сучасному світі виробництво значно залежне і від того, у якому психологічному стані перебуває працівник.

А проблему з відсутністю реформ армії ексміністр пов’язує зі старою радянською системою ухвалення рішень щодо вдосконалення війська. До того ж, зауважує він, у всіх державах людей, які можуть ухвалювати такі рішення, доволі мало, а в Україні тим паче. За словами Юрія Єханурова, одним людям бракує досвіду і вони побоюються, а інші – бояться якраз-таки тому, що відповідний досвід вже мають. «Мудрий Євген Марчук мені казав: навіть якщо ти виграєш велику битву, з тебе питатимуть за те, що ти занапастив роту солдатів», - каже він.

Та й загалом колишній міністр вважає, що українська правова система недосконала і держава повинна модернізуватися, але замість цього вона радше продовжує повільно рухатися у тому ж напрямку. «Що б не трапилося, українці не візьмуться за справу, доки не доїдять свій борщ», - підкреслює Юрій Єхануров.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Єхануров розповів, чи здатна Україна знову стати ядерною державою, як на початку своєї незалежності.

Також Знай.ua писав про те, що призов резервістів до лав ЗСУ розпочинається 23 лютого.