Своїми думками він поділився в ефірі програми «Що далі» на каналі «Знай 24».

«Він насправді довірив армію не “совковим” генералам, а тій когорті офіцерів, яких виховала ця війна. Залужний найвідоміший, але він не лише один. Тобто він довірився професіоналам», - вважає Сергій Гайдай.

За його словами, до майбутніх підручників війни увійде і «Київська операція», яка змусила противника відступати, не просто, скажімо, кинувши у горнило величезну кількість українських солдатів.

«Я думаю, можливо, цю тактику буде названо тактикою дрібних порізів. Коли противник отримує величезну кількість дрібних порізів, його відсікають від шляхів постачання, він змушений відступати, розуміючи, що, якщо залишиться, він просто зникне. Це дуже мудрі дії, які ще називають активна оборона. Зараз це триває у складніших умовах на Донбасі. Потрібно віддати належне Зеленському, я гадаю, він сам біля карти не керує військами. Він довірився профі», - заявив Сергій Гайдай.

Але його особиста заслуга, упевнений політтехнолог, – у дипломатії, у міжнародній політиці він зараз – людина №1 у світі.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

«Сьогодні поряд із Зеленським у Києві хочуть фотографуватися та робити селфі усі лідери цивілізованого світу. Він дуже успішно виступає. Головний прорив відбувся. Сьогодні євроатлантична інтеграція України колосальним стрибком іде. Вона проявляється не в паперах, які там десь підписали, а в тому, що цивілізовані країни готові нам тепер давати важке озброєння – гаубиці. А це означає, що вони вірять у нас і не бояться нам довіряти складне озброєння», - резюмував Сергій Гайдай.

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв, що політтехнолог Сергій Гайдай прокоментував громадський резонанс, що викликала ДТП за участю народного депутата від партії «Слуга народу» Олександра Трухіна.