Свою думку він висловив у програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24».

«В Україні існує унікальне явище – тіньова держава. Це треба розуміти всім, хто хоче прийти до влади та щось зробити для того, щоб Україна перестала бути країною-лузером. Реальні політичні процеси в Україні відбуваються у тіні, вони приховані від спостерігача. Втім, більшість населення знає про них, розуміє, відчуває. Але в громадському просторі існує тільки екран, і на ньому показують картинки, які не відповідають дійсності. Коли Зеленський прийшов до влади, він гостро відчув ті соціальні запити, які вже давно назріли, і які ігнорували його попередники. Зокрема це запит на справедливість. Адже всі чітко розуміли: якщо ти стоїш при владі, то закони написані не для тебе. І Зеленський ініціював скасування депутатської недоторканності», - розповідає Сергій Гайдай.

Але, за його словами, недоторканність було скасовано лише на екрані, а в тіні вона збереглася.

«Сюжет про ДТП за участю Трухіна виник тому, що на нього був громадський запит. До цього Трухіна насправді ніхто не знав, він був звичайним статистом. І сама новина – досить звичайна, її ніхто б не помітив, якби не було громадського запиту», - вважає Сергій Гайдай.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше він назвав ключові проблеми українського державного апарату.

Також Знай.ua повідомляв, що Гайдай назвав помилкою Петра Порошенка його поспішний від'їзд із країни.