Політтехнолог Сергій Гайдай висловив свою думку щодо того, якої головної помилки припустився експрезидент Петро Порошенко у протистоянні з нинішнім главою держави Володимиром Зеленським.

Його слова прозвучали у програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24».

«Головною помилкою Порошенка був його поспішний від'їзд з країни, хоча взагалі подібна поведінка йому не властива. Адже Петро Порошенко за натурою – бретер, який постійно наривається на дуель. Він легко йде на двобій, вважаючи, що він виграє. Саме ця властивість привела його на стадіон із Зеленським. Політик Порошенко вважав, що легко виграє дебати в актора Зеленського. Адже він звик до дебатів, умів приймати будь-які виклики. А тут раптом утік. Складається враження, що переляк Порошенка був такий, що він у машині матюкався на водія, кричав: «Гони до Борисполя!», і прямо дорогою купував квиток на літак. Це фактично був не від'їзд, а втеча, яка погано підходить до образу «гетьмана». Порошенко втік від українського правосуддя, яке він сам же й будував», - вважає Сергій Гайдай.

На його думку, цю діяльність майбутній президент розпочав ще у 2005 році, коли став секретарем РНБО та отримав відповідні повноваження.

«До речі, журналісти з'ясували, що на тій конференції у Варшаві, де з'явився Порошенко, його зареєстровано в останній момент – тобто йому довелося вигадувати собі закордонну програму», - каже Сергій Гайдай.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше політолог Руслан Бізяєв порадив колишньому президентові повернутися до України.

Також Знай.ua повідомляв, що, на думку політолога Андрія Золотарьова, Порошенко було слід судити у 2019 або 2020 році.