Свою думку він висловив у програмі «Особистість» з Сергієм Дойком.

«Я поки бачу позитивні зрушення і моменти. З’являється нарешті пул людей, я це пов’язую зі зрілістю. Якщо наші люди зрозуміють, що потрібно дуже невеличкі кошти витрачати на інформацію, то це зможе пробити мейнстрімні медіа», - заявив він.

За його словами, люди готові зараз жертвувати не медіа, а блогерам.

«Якщо людина сьогодні готова в різних напрямках жертвувати 100 чи 150 гривень на місяць, вона буде отримувати правдиву інформацію», - додав він.

Він зазначає, що такі пожертви триматимуть у тонусі блогерів та журналістів, які відчувають відповідальність за аудиторію.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв, що політтехнолог Сергій Гайдай розповів, за що слід поважати президента України Володимира Зеленського.