Про це він розповів в ефірі програми «Що далі» на каналі «Знай 24».

«В умовах відсутності реальних успіхів для Росії зараз і у військовому плані, і в технічному, і політичному єдиним можливим моментом, який можна буде розпіарити для своєї аудиторії, у Путіна – тільки Маріуполь. Мені безумовно, як і кожному українцю, дуже важливо, щоб кожне життя було врятовано. Маріупольця, захисника Маріуполя», - заявив Олег Постернак.

За його словами, влада вживає всіх можливих спроб врятувати людей у ​​Маріуполі.

«Я ніколи не повірю в те, що Офіс президента, головне командування України не робить жодних спроб. Я не повірю. Важливо розуміти, що географія Маріуполя від самого початку була схильною до швидкого, оперативного захоплення. Азовське море контролювала Росія – замінувала. Захід на південь Запорізької області автоматично позбавляв нас маневру, удар з боку пвсевдореспублік», - додав він.

Олег Постернак додав, що не можна знецінювати те, що нині роблять бійці полку «Азов» у Маріуполі.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

«Вони утримують довгий час, відтягують на себе російські збройні сили, які Путін міг би перекинути, наприклад, на інші ділянки фронту. Тому це дуже важливо розуміти», - резюмував він.

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв, що публіцист Анатолій Якименко розповів, як у сучасному світі отримувати правдиву інформацію.