Про це стало відомо з нового випуску програми «Суть подій» на каналі Знай.ua.

Катерина Котенкова заявила, що зареєстрований у Раді законопроєкт №7311 пропонує повернути майже всі довоєнні податкові ставки та вимоги до підприємців.

«Тобто, вітчизняному бізнесу знову доведеться на ходу перебудовувати свою роботу. Хочу сказати так: зараз війна і людям потрібна допомога. Якщо представники влади вже заявили про допомогу, то чи можна її забирати? Я вважаю, що це неправильно», - вважає журналістка.

Що пропонується?

«Компанії, які перейшли на спрощену систему оподаткування, 2% з обороту знову зобов’яжуть людей платити ПДВ і мито під час ввезення товарі з-за кордону. Це означає, що знову виростуть тарифи на якісь послуги, знову просто виросте ціна на якісь товари. Не треба гадати, що це тільки для бізнесменів щось виросте. Ні. Це виросте для всіх. Для всіх українців», - додала вона.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

За її словами, також хочуть скасувати пільги по сплаті ПДВ та акцизу під час ввезення з-за кордону автомобілів, окрім повнопривідних позашляховиків, випущених до 2017 року, на потреби ЗСУ.

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв, що журналістка Катерина Котенкова розповіла про новий ухвалений закон про пенсії, який дозволить збільшити пенсії всім українцям.