Про це стало відомо з нової програми «Що далі» на каналі «Знай 24».

«Кого путін вбиває в цій війні? Він убиває росіян в основному. У Маріуполі було дуже багато людей, які себе ідентифікували як росіян. Люди мають право ідентифікувати себе як хочуть. Тут немає до них питання, але саме маріупольців він вбивав з особливим остервенінням. До речі, це дуже випливає з його позиції, тому що насправді найкраще, що він вміє робити – це вбивати росіян, починаючи зі свого приходу до влади», - заявив він.

Далі Тарас Чорновіл згадав низку подій у росії, які призводили до масових жертв серед населення, зокрема Буйнакськ, Каширське шосе, Будьоновськ, Курськ.

«Тобто убивати росіян він розуміє, що це нормально. За інших може бути «ответка», а тут ніби не буде. Я звернув увагу на цей момент: «Ми воюємо на своїй землі» (з промови путіна під час параду 9 травня у Москві, - ред.), тому що насправді паралельно з цим він анонсував те, що вони вже ухвалили рішення про анексію тих територій, на яких вони зараз осіли, саме в склад рф», - додав політолог.

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв, що політтехнолог Олег Постернак заявив, що влада робить все можливе для порятунку життів людей у Маріуполі.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

https://youtu.be/b-sD6x1Yiag