Про це він розповів у програмі «Що далі?» на Youtube-каналі «Знай24».

«Ми безумовно є частиною Європи та європейської культури, тому нам з Європейським Союзом по дорозі», - зазначив Сергій Гайдай.

За словами експерта, раніше ЄС ставився до України досить холодно і не поспішав нам відчиняти свої двері, тому що, як зазначив Гайдай, ми маємо величезний потенціал та багато ресурсів, але все одно є досить бідною країною з корупцією.

«Зараз, звичайно, ситуація змінилася, тому що, як виявилося, у нашої країни є одна якість, виходячи з якої очевидно, що ми підемо в ЄС. Тепер ми потрібні Євросоюзу», - наголосив Сергій Гайдай.

На думку політтехнолога, Україна показала, що вона як ніхто інший бореться за справжнісінькі європейські цінності, які доводиться відстоювати у війні проти російських загарбників.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Сергій Гайдай розповів, що означає готовність миру постачати Україні важке озброєння.

Також Знай.ua повідомляв, що росіяни розбомбили школу у Білогорівці.