Про це він розповів у програмі «Що далі?» на Youtube-каналі «Знай24».

«На кордоні з росією стіна марна, але нам справді треба перекрити кордон. Нам потрібна лінія Маннергейма», - наголосив Сергій Гайдай.

Лінія Маннергейма перекривала кордон між Радянським Союзом та Фінляндією і вона багато в чому допомогла фінам у радянсько-фінській війні. Як зазначив експерт, ця лінія являє собою сукупність укріплених вогневих точок, які у разі наступу противника перешкоджають його просуванню вглиб території.

«Лінія Маннергейма не була з бетону – це був укріпрайон, тобто це був ланцюг споруд, який допомагав меншій за кількістю армії стримувати супротивника», - наголосив Сергій Гайдай.

За словами експерта, Україні слід уздовж свого кордону з Росією побудувати щось схоже на лінію Маннергейма, але з урахуванням специфіки українських земель, що дозволить у разі чого зупинити просування росії.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Сергій Гайдай розповів, що означає готовність миру постачати Україні важке озброєння.

Також Знай.ua повідомляв, що росіяни розбомбили школу у Білогорівці.