Про це він розповів у програмі «Що далі?» на Youtube-каналі «Знай24».

«На кордоні з росією стіна марна, але нам справді треба перекрити кордон. Нам потрібна лінія Маннергейма», - наголосив Сергій Гайдай.

Лінія Маннергейма перекривала кордон між Радянським Союзом та Фінляндією і вона багато в чому допомогла фінам у радянсько-фінській війні. Як зазначив експерт, ця лінія являє собою сукупність укріплених вогневих точок, які у разі наступу противника перешкоджають його просуванню вглиб території.

«Лінія Маннергейма не була з бетону – це був укріпрайон, тобто це був ланцюг споруд, який допомагав меншій за кількістю армії стримувати супротивника», - наголосив Сергій Гайдай.

За словами експерта, Україні слід уздовж свого кордону з Росією побудувати щось схоже на лінію Маннергейма, але з урахуванням специфіки українських земель, що дозволить у разі чого зупинити просування росії.

Популярні новини зараз
Гроші повернуться до ПФУ: у пенсіонерів почнуть вилучати виплати Терміново зверніться за субсидією: українцям зробили важливе оголошення Пенсіонерам "заморозять" виплати: у жовтні терміново треба звернутись до ПФУ За куб 104 грн: які проблеми чекають на споживачів, після підвищення тарифів на воду
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Сергій Гайдай розповів, що означає готовність миру постачати Україні важке озброєння.

Також Знай.ua повідомляв, що росіяни розбомбили школу у Білогорівці.