Про це він розповів на каналі «My.ua».

«Цього року були зроблені дуже серйозні кроки: було написано дуже важливий документ, який зараз передали у відповідні органи ЄС», - зазначив Юрій Подорожній.

За словами експерта, Україна точно отримає статус кандидата до вступу в Європейський союз. Як зазначив політтехнолог, Україна не розраховувала й так швидко подати заявку, але зараз це вже сталось.

«Наприклад, Макрон говорить, що після того, як ми станемо кандидатами, мине десятки років перед тим, як ми станемо членами ЄС. Я вам хочу сказати, що нам те саме говорили про асоціацію, безвіз та про подачу заявки», - підкреслив Юрій Подорожній.

На думку експерта, деякі європейські лідери зазвичай скептично відносяться до тієї чи іншої ініціативи щодо зближення України та ЄС, але, як правило, ці висловлювання не несуть у собі якогось смислового навантаження.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

«Я думаю, що членом ЄС Україна стане дуже швидко і абсолютно змінить баланс і розклад сил у Європі», - підкреслив Юрій Подорожній.

Як повідомляв Знай.ua, жителі Бєлгорода панікують все сильніше, ЗСУ вже поруч з кордоном.

Також Знай.ua публікував слова Бориса Тизенгаузена: Британія взагалі не збирається церемонитися з рф.