Про це він розповів у програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24».

«Плани та цілі Росії з початку війни багато разів змінювались. Виходячи із заяви путіна на параді 9-го травня, можна говорити таке: росія всім своїм росіянам розповідає, що вона воює не з Україною і навіть не з купкою «нацистів-наркоманів», а з усім альянсом НАТО та величезними ресурсами, що постачаються в Україну», - зазначив Борис Тизенгаузен.

За словами експерта, ще примітно те, що за всю свою промову 9 травня президент Росії жодного разу прямо не сказав слово «Україна» або «українці». На думку політтехнолога, це говорить про те, що рф має переконання, що українців як нації не повинно існувати.

«Ще путін заявляв про те, що «треба запобігти глобальній війні». Це говорить про те, що застосування тактичної ядерної чи хімічної зброї найближчим часом і в принципі навряд чи може бути можливим», - наголосив Борис Тизенгаузен.

Як зазначив політтехнолог, у разі застосування росією ядерної чи хімічної зброї Британія залишає за собою право без погодження з учасниками НАТО відповісти російській федерації.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

«Недавній анонс нового альянсу Великобританії, Швеції та Фінляндії говорить про те, що Британія взагалі не збирається церемонитися з рф», - підкреслив Борис Тизенгаузен.

Як повідомляв Знай.ua, Сергій Гайдай заявив, що Україна має великі перспективи вступити до ЄС.

Також Знай.ua публікував слова Іллі Пономарьова, що зараз активно обговорюється питання демілітаризації Росії після її військової поразки в Україні.