Про це він розповів у програмі «Особистість з Сергієм Дойком».

«На щастя, головне, що є в Україні – це вільний вибір медіа, які ти хочеш сприймати. У 2004 році були намагання закрутити гайки, тобто піти російським шляхом, і це все закінчилося Помаранчевою революцією», - зазначив Сергій Мамаєв.

За словами експерта, українці хочуть сприймати різні медіа: дуже рідко буває, що людина хоче навмисно сприймати інформацію тільки з одного джерела.

«Завжди була можливість порівняти у різних джерелах одну й ту саму інформацію. Відповідно, критичне мислення в українців дуже розвинуте, і це круто, тому що дуже важко замилити очі українцю», - підкреслив Сергій Мамаєв.

Як зазначив експерт, більша частина інтернет-медіа в Україні завжди була вільна: ніколи не було такого, що усі джерела інформації з інтернету працювали на когось, тому в інтернеті українці також завжди мали змогу підкреслювати об’єктивну інформацію. Експерт радить проглядати одну й ту ж саму новину з різних джерел, а потім робити відповідні висновки і самотужки критично осмислювати цю новину.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

«В Україні неможлива цензура, бо там, де три українці – там три думки», - сказав Сергій Мамаєв.

Як повідомляв Знай.ua, Олесь Доній пояснив, в чому важливість повернення посольств у Київ.

Також Знай.ua повідомляв, що астролог Влад Росс розповів, коли може бути повалена влада у Москві.