Про це він розповів в інтерв'ю онлайн-виданню «Утро Февраля».

На думку експерта, літня кампанія матиме вирішальний характер, а до неї готова як Україна, так і росія.

«Думаю, до кінця травня розпочнеться. Поки що ініціатива на стороні ЗС рф. Українці, на мою думку, не готові її серйозно перехопити до липня – серпня», - вважає Павло Фельгенгауер.

Він додав, що вже до серпня Україна матиме достатню кількість західного озброєння і близько мільйона готових відчайдушно битися солдатів, які, за його словами, «розкотять російську армію, що називається, «у трубочку».

«У росії таких солдатів і в таких кількостях взяти ніде, бо битися у нас ніхто особливо не рветься. Це загрожуватиме втратою стратегічної ініціативи російських військ, їх розгрому та витіснення з території України», - заявив Павло Фельгенгауер.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв, що російський опозиціонер Андрій Іларіонов назвав дві головні опори путінського режиму.