Про це він розповів на каналі «Знай 24» у програмі «Що далі?» з Вікторією Панченко.

«Кількість збільшується тільки за рахунок зусиль трейдерів і можливостей нафтобаз за кордоном. Виробництво в Україні не може масштабуватися швидко, тим більше до рівня Кременчуцьського НПЗ», - сказав Юрій Камельчук.

За словами депутата, уряд України скасував регулювання ціни на паливо, а також попередні контракти на поставки вже починають укладатися.

«Зняття регулювання ціни дозволить завозити більше продукції, а також це дає продавцю розуміння, що він продасть продукцію у плюс. Це дозволить зняти ажіотаж, але я не сподіваюся на зняття ажіотажу у найближчі тижні. Паливо буде дорожче, але воно буде», - підкреслив Юрій Камельчук.

Як зазначив депутат, на комерційних АЗС бензин буде коштувати приблизно 60-70 грн за літр.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

«Я думаю, що ми побачимо відображення реальності цієї ціни у найближчий тиждень, може навіть швидше – бензовози їдуть в Україну щодня у дуже великій кількості», - зазначив Юрій Камельчук.

Як повідомляв Знай.ua, журналіст Остап Дроздов заявив, що протистояння України з росією насправді триває вже 300 років.

Також Знай.ua астролог Влад Росс розкрив таємницю планет: Що дасть Україні ретроградний Меркурій?