Про це він розповів у своєму блозі.

«Ми не мусимо перетворювати росіян на карикатурних німецьких фріців з радянських фільмів, бо якщо вони фріци, то чого ми досі не взяли Москву? Це серйозний ворог, але який спочатку не прорахував український опір та їхня корупція зіграла на нас. Сьогодні йде дуже важка та кривава війна», - сказав Геннадій Друзенко.

На думку експерта, правда дуже потрібна під час війни, адже тільки якщо об’єктивно розуміти усі свої переваги та вади, то можна максимально ефективно діяти.

«Правда – це правильний «діагноз». Я не кажу, що прийняття правди гарантує перемогу, але її неприйняття гарантує поразку. Межі військової цензури повинні бути у межах вкрай необхідного», - підкреслив Геннадій Друзенко.

За словами експерта, тотальна цензура та «закручування гайок» – це російський тоталітарний принцип, який для України чужий і абсолютно шкідливий. Як він зазначив, військова цензура у певному обсязі – необхідна, але за великої наявності вона може дуже зашкодити Україні, тому важливо дотримуватися балансу у цьому питанні.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, журналіст Сергій Дойко розповів, як змінилося ставлення до України після початку війни.

Також Знай.ua повідомляв, що Геннадій Друзенко розповів, як повинна виглядати справжня перемога України.