Про це він розповів у своєму блозі.

«Мій друг мене спитав – «А що для тебе наша перемога?». На мою думку, це коли усі посольства у світі будуть завалені заявами на українське громадянство, коли жити в Україні стане модно, перспективно та класно, а наші діти не мріятимуть виїхати в якусь країну, а діти європейців, канадців та американців мріятимуть переїхати в Україну», - зазначив Геннадій Друзенко.

Експерт привів у приклад США: спочатку це була колонія, яка підпорядковувалась Лондону, але вже через якийсь час стати американськими громадянами хотіло дуже багато іноземців.

«Україна такий ж фронтир, як і Америка. Те, що я сьогодні бачу на фронті та в суспільстві – це народження глобального майбутнього, бо коли мої західні друзі приїжджають нас вчити, то часто вони починають вчитися», - підкреслив Геннадій Друзенко.

Як зазначив правник, люди на Заході привчились втілювати великі проєкти, маючи великі ресурси та можливості, а наші люди, маючи небагато можливостей, роблять дійсно неймовірні речі.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

«З цих чудес й народжується прорив у майбутнє. У нашій неймовірній ефективності з мінімальними ресурсами я бачу паростки майбутнього. Попри усі змарновані роки, народжується неймовірне та красиве», - сказав Геннадій Друзенко.

Як повідомляв Знай.ua, Юрій Подорожній заявив, що Україна неминуче стане членом ЄС.

Також Знай.ua публікував заяву Миколи Томенка, що наразі актуальна розумна і конструктивна підтримка влади в інтересах України.