Про це він розповів у програмі «Особистість з Сергієм Дойком».

«Їхній захід у Київ з точки зору стратегії був би дуже правильним. Розрахунок був правильний, але єдине, що вони не дорахували це (опір українців, - Ред.)», - зазначив Валерій Клочок.

За словами експерта, росія планувала легко захопити Київ, але опір військових і зокрема цивільних людей не дав їм цього зробити. Як він зазначив, деякі люди героїчно чинили опір реально усім, що було під рукою. Як зазначив експерт, після усіх військових невдач пропагандисти з федеральних каналів трохи змінили риторику щодо війни, натякаючи, що треба якось виходити з цієї «ситуації», але, на його думку, це не варто сприймати серйозно.

«Говорити про те, що вони наразі якось намагаються вийти з ситуації, я б не став», - підкреслив Валерій Клочок.

Як зазначив політолог, деякі експерти вважають, що наразі процес зміни путіна вже запущений, але, як думає експерт, точно визначити не можна, чи вплине це на курс рф, бо можливо, що путін – це лише обличчя, а росія керується колективно певними особами, не виключаючи того самого путіна.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

«Процеси запущені – вони не швидко відбудуться однозначно, але війна стала каталізатором цих процесів», - сказав Валерій Клочок.

Як повідомляв Знай.ua, політолог Олег Гавриш розповів, скільки ще протримається влада у росії.

Також Знай.ua повідомляв, що Джо Байден пообіцяв втрутитися в разі агресії Китаю на Тайвань.