Про це стало відомо з нової програми «Що далі» на каналі «Знай 24».

«Я категоричний противник того, щоб держава визначала, в яку сферу бізнесу треба підприємцю інвестувати. Я проти того, щоб визначати пріоритети галузей. Звичайно держава буде сама інвестувати туди, куди необхідно для забезпечення безпеки, для підтримки соціальної і для відновлення. Тому сама держава буде інвестувати, звичайно, в інфраструктуру, військово-промисловий комплекс, створення можливостей для агро і промислової безпеки, можливо, держава ще окремо буде підтримувати металургів, бо вони постраждали», - заявив футуролог.

Однак, Андрій Длігач сподівається, що на конкретній одній сфері держава не буде циклитися і створить такі ж можливості для відновлення будь-якої сфери.

«Фактично все постраждало в Україні. Якою буде майбутня модель української економіки, про це потрібно домовитися. В цьому поки що немає єдиного узгодження, в тому числі з командою президента», - резюмував він.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, юрист Геннадій Друзенко пояснив, що жорстка військова цензура за наявності може завадити Україні.

Також Знай.ua повідомляв, що окупанти не залишають спроб форсувати Сіверський Донець.