Про це він розповів на каналі «Садок вишневий».

«Насправді ми сьогодні б'ємось саме за волю, а не державу чи соціальну систему. Ми б'ємось за свій внутрішній стан правди. Дуже чітко йде розмежування між російським та українським світами саме у питаннях військового підходу», - наголосив Олександр Новохатський.

За словами експерта, росіяни, коли вирушають в Україну воювати, роблять це для власної матеріальної вигоди та піднятися за соціальним ліфтом: отримати за це гроші чи квартиру, а українцям важливі не гроші та інші матеріальні блага – ми б'ємось за нашу свободу та майбутнє.

«Ми воюємо за те, щоб наша мрія про справжню Україну здобула тіло і кров і здобула новий ритуал, який у нас виникне внаслідок нашої обов'язкової перемоги над росіянами та їхнім ладом», - наголосив Олександр Новохатський.

Як зазначив експерт, якщо ми дійсно хочемо бути українцями, ми маємо повністю відмовитися від усього, що стосується «російського світу».

Популярні новини зараз
"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Українці ризикують залишитися без роботи та соціальних виплат Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Вадим Трюхан спрогнозував, коли може статися перелом у війні на користь України.

Також Знай.ua повідомляв, що футуролог Андрій Длігач заявив про необхідність визначитись, якою буде майбутня модель української економіки.