Про це він розповів в ефірі програми «Що далі» на каналі «Знай 24».

«Єдине, що перешкоджає зараз Третій світовій, фактично те, що Україна чинить опір, оскільки амбіції росії набагато ширші. У кіберпросторі, економічному, фінансовому, інформаційному, навіть у логістиці ми бачимо, що це вже Третя світова», - заявив Олег Саакян.

За його словами, у військовому плані саме Збройні сили України тримають ситуацію в межах російсько-української війни, і вона не перекидається далі.

«Але це звідси, з Європи. А коли ми дивимося очима Далекого Сходу, Східної Азії, або ми дивимося центральноафриканськими очима, південноафриканськими, то ми розуміємо, що їх зараз ситуація з їжею турбує набагато більше, ніж навіть те, що путін застосує ядерну зброю чи ні», - вважає він.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв, що політолог Тарас Загородній розповів про перебіг та характер бойових дій нинішнього часу у російсько-українській війні.