Свою думку він висловив у програмі Валерія Савчука на YouTube-каналі «Різні люди».

Ілля Пономарев відповів на запитання, хто сьогодні реально може бути альтернативою путіну.

«Я вважаю, що шанс на це, якщо говорити про довгострокову заміну, має лише той, хто готовий з гвинтівкою в руках захоплювати Кремль. Це Ілля Пономарьов та Ігор Стрєлков (Ігор Гіркін (Стрєлков) – російський військовий злочинець, колишній полковник ФСБ, учасник військової агресії проти України в Криму та на Донбасі, - ред.). Я не бачу зараз інших людей, хто готовий це робити, але впевнений, що вони ще з'являться», - заявив Ілля Пономарьов.

За його словами, на цьому не варто закривати список, адже Ілля Пономарьов ще перебуває в Україні, а Ігор Стрєлков перебуває під щільним ковпаком, за яким спостерігають, щоб він не дійшов до своїх гвинтівок.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв, що політолог Тарас Загородній розповів про перебіг та характер бойових дій нинішнього часу у російсько-українській війні.