Про це він розповів на каналі Максима Ялі.

«Війна в Україні породить проблеми з голодом та міграцією, що приведе суспільство та мир до межі, коли треба буде лімітувати (споживання, – Ред.)», - зазначив Віталій Кулик.

За словами експерта, повномасштабне вторгнення росії в Україну може вплинути на культуру споживання у світі загалом. На думку політолога, світ не може піти шляхом помірного споживання, а він піде шляхом лімітування споживання певних країн.

«Якісь країни отримають такий ліміт, а інші ось такий. Це проблема, адже доведеться знову повернутися до цифрового регулювання», - наголосив Віталій Кулик.

Як зазначив політолог, нестримне споживання увійшло у культуру багатьох країн, адже раніше ресурсів на все вистачало. А зараз, на думку експерта, якщо взяти за приклад те ж саме заблоковане в портах українське зерно, то через цю ситуацію певним країнам дістанеться менше продовольства – світ до такого був не готовий.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Олександр Новохатський заявив, що росіяни йдуть воювати проти України заради матеріальної вигоди.

Також Знай.ua повідомляв, що Олексій Толкачов пояснив, чому був упевнений у тому, що росія розпочне повномасштабний наступ.