Про це він розповів у програмі Валерія Савчука на Youtube-каналі «Різні люди».

«У результаті перемоги України можливий розпад росії, але розпад росії не є умовою перемоги України і він точно не відбудеться, поки Україна не переможе», - зазначив Ілля Пономарьов.

За словами політика, кожен народ має право на самовизначення, тому, якщо якась республіка у складі рф захоче відокремитися, вона має повне цього право з повноцінним референдумом.

«Коли була Чеченська війна, я підтримував незалежність Чечні і вважав, що росія не права в цьому конфлікті: багато терористичних актів відбувалися не без участі російських спецслужб, наприклад, ті ж вибухи будинків», - підкреслив Ілля Пономарьов.

Як зазначив опозиціонер, війна, яку розв'язала росія, цілком може призвести до розпаду російської федерації на безліч республік, адже військова поразка, яку рано чи пізно зазнає рф, явно стане каталізатором цих процесів.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, терорист Гіркін-Стрєлков попереджає росіян: «українські війська підуть не лише на Крим».

Також Знай.ua повідомляв, що Тарас Загородній заявив, що противник перекинув усі резерви на Донбас: «Танки 60-х років».