Таку думку в інтерв'ю Любові Завальнюк та Віктору Жиху в ефірі «Утро Февраля» висловив адвокат Микола Полозов.

За його словами, саме через це у таких містах, як Пітер та Москва, люди можуть не відчути втрат у цій війні.

«Щодо Москви, то очевидно, що кремлівська влада знає, що історично революції відбуваються в столиці. Тому більш привілейовані верстви населення, які мешкають у великих містах, не чіпають. Невипадково Кремль вливав у Москву величезні кошти саме після протестів 2011-2012 років, коли мітинги у Москві збирали по 100 тисяч людей. Щодо регіонів, які знаходяться по околицях, то там людей нікого не шкода. І якщо там проходитимуть якісь невдоволення у зв'язку із втратами на війні, то це набагато простіше буде придушити. Те саме стосується і можливості населення виїхати з росії, оскільки для цього потрібен хоча б закордонний паспорт, а їх до початку війни мали близько 10-15% громадян. Переважно виїжджають ті, хто проживає у великих містах росії. А люди, які живуть у глибинці, вони не мають коштів, щоби виїхати, і навіть документів. І знову-таки ми бачимо серйозний поділ людей, зокрема за майновою ознакою», - заявив він.

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв, що російський опозиціонер Андрій Іларіонов назвав дві головні опори путінського режиму.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще