Про це він розповів у програмі «Особистість з Сергієм Дойком».

«Війна починається з певних ознак, і уже з вересня (2021 року, - Ред.) усі ці ознаки були. Тоді Зеленський вже показав путіну своє «фу», а російські наративи змінились: вони стали Зеленського називати нацистом», - зазначив Євген Рибчинський.

За словами журналіста, просто так президентів сусідніх країн не називають «нацистами», тому з цієї риторики було зрозуміло, що влада рф вже тоді налаштовувала свій народ до відкритого протистояння. Як зазначив експерт, також росія намагалася розхитувати ситуацію всередині України, аби рейтинг Зеленського впав і його можна було замінити на більш зручного для росії кандидата.

«Коли стало зрозуміло, що рейтинг Зеленського достатньо високий, щоб його повалити, то стало зрозуміло, що він іде по зовсім іншому шляху, аніж передбачала Москва. Це було ознакою того, що росія рано чи пізно розпочне повномасштабну війну», - підкреслив Євген Рибчинський.

Як зазначив експерт, заздалегідь було відомо, що росія піде на ескалацію війни, яка триває з 2014 року, але лише не можна було передбачити, що армія рф зробить настільки хибні розрахунки та поставить собі недосяжні цілі.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Володимир Зеленський розповів, що має показати Європа росії.

Також Знай.ua публікував слова Віталія Кулика: Війна в Україні породить проблеми з голодом та міграцією.