Про це в інтерв'ю Василю Звєрєву та Роману Чайці в ефірі каналу «Утро Февраля» сказав опозиційний політик, полковник ФСБ росії у відставці Геннадій Гудков.

«Після цієї війни має бути переглянута вся архітектура світової безпеки. Починаючи від ООН до НАТО. Альянс, який виконує функції захисту основ демократії та свобод у всьому світі, найчастіше стає полем для локального шантажу. Те, що ми зараз спостерігаємо з боку Туреччини. Або ми бачимо Орбана (президент Угорщини – ред.) у ЄС. Коли в ЄС якась ангажована група осіб, яка перебуває, я підозрюю, з путіним у корупційних відносинах, паралізує роботу величезної кількості країн, які не можуть прийняти 6 пакет санкцій та заявити чітко про терміни обов'язкового нафтогазового ембарго. Тому, щоб ніколи більше не повторювалися війни, треба переглянути механізми реагування світової спільноти на будь-яке джерело воєнного конфлікту. А так ми бачимо величезну кількість воєн, які залишилися безкарними», - заявив він.

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв, що російський опозиціонер Андрій Іларіонов назвав дві головні опори путінського режиму.