Про це стало відомо з нового випуску програми «Особистість» з Сергієм Дойком.

«Я з віком зрозумів, що все те, що я закидав творцям нашої державності, нашої олігархічної системи, це еволюційний шлях. Він, здається мені, добігає кінця свого. Ми демократична країна, ми не можемо ні на кого перекласти відповідальність. Якщо росіяни можуть постійно казати про те, що в них там цар поганий, ми не можемо», - заявив він.

За його словами, майдани в Україні – це унікальне явище демократії, яка діє.

«Але це демократія для переважної меншості. От вони, пасіонарії, йдуть на Майдан за ідею. А потім проходить пів року і потрібно вибори проводити, ми ж демократичне суспільство. На вибори приходять, крім того, 1-3%, які були на майданах, ще 90 з чимось відсотків тих, хто в майданах ніколи ніякої участі не брав. І вони роблять вибір, виходячи зовсім з інших інтересів, вони не хочуть думати про майбутнє», - додав він.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв, що російський опозиціонер Ілля Пономарьов пояснив, коли росіяни відчують економічні наслідки від війни.