Про це він розповів на каналі «My.ua».

«Волонтери і благодійники зараз стали практично іконами та новими символами сучасного суспільства, тому що саме благодійники і волонтери транслюють новий спосіб мислення у служінні та віддачі іншій людині», - зазначив Олексій Толкачов.

За словами експерта, до повномасштабного вторгнення росії у суспільстві панував егоїстичний споживацький спосіб життя, але саме катастрофи та потрясіння змушують людей змінювати світогляд.

«Початок повномасштабної війни зрушив українське суспільство до світоглядних змін – тепер буде мода на служіння та допомогу ближньому», - підкреслив Олексій Толкачов.

Як зазначив експерт, якщо раніше українці жили по принципу «усе до хати», то зараз допомогти іншому стало для багатьох очевидною справою, тому допомагати одне одному – це зараз в тренді.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Геннадій Гудков заявив, що плани путіна змінилися після провалу захопити Україну.

Також Знай.ua публікував слова Влада Росса про путіна: Навколо нього є двійники і він уже деяких знищив.