Свої думки щодо зміни режиму в росії в інтерв'ю Любові Завальнюк в ефірі каналу «Утро Февраля» висловив редактор-оглядач «Медузи» Максим Трудолюбов.

За його словами, виборці у росії не відіграють жодної ролі.

«Всі останні роки путін вибирав собі наступника, але жодного не відібрав. Це чорна скринька і не піддається аналізу, тому всі чутки навколо путіна абсолютно нічого не означають. Для мене питання – скільки проживе ця система як така. А хто в ній буде – путін, Патрушев, Наришкін, навіть Медведєв – не має жодного значення. Чи триватиме війна, не залежить від того, чи буде Патрушев чи якийсь Мішустін. В обох випадках придумати якесь швидке закінчення, напевно, неможливо, бо там величезна кількість політичних складнощів. Тому що ніякий умовний новий правитель після путін не хоче отримати економічно проблемну поламану ситуацію, в якій він стане непопулярним. Тому вони зважуватимуть, що їм вигідніше для підтримки власної популярності – продовжувати війну чи ні», - заявив він.

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв, що російський опозиціонер Андрій Іларіонов назвав дві головні опори путінського режиму.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще