Про це він розповів у програмі Юрія Подорожнього «Мотив».

«Я би порівняв Україну з Ізраїлем: насправді Ізраїль – це маленька країна, яка живе в оточені ворогів, де кожен у разі небезпеки бере зброю. Україна має бути максимально мілітаризована», - зазначив Михайло Шаманов.

За словами ведучого, Україна повинна мати багато сучасного озброєння, щоб у будь-який момент мати можливість захистити себе та відбити чергову навалу росії.

«путін вирішив йти до останнього і це була його головна помилка. Я думаю, що усім цим (російським, - Ред.) мільярдерам з їхніми мільярдами не так і зручно сидіти у бункерах», - підкреслив Михайлов Шаманов.

За словами ведучого, представники влади росії поділяються на два табори: перші хочуть якось знівелювати скоєне росією та домогтися хоча б часткового зняття санкції, а інший табір войовничий і хоче воювати до кінця. На думку телеведучого, існує великий шанс, що незабаром в росії може статися якесь повстання.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«Що ж робити з росією? Я думаю, що має бути нормальне фінансування ЗСУ – вони мають бути озброєні сучасним озброєнням. Ставити стіну – недоречно, а повинна бути готовність у будь-який момент дати по зубах», - сказав Михайло Шаманов.

Як повідомляв Знай.ua, Влад Росс заявив, що путін вбиває своїх двійників.

Також Знай.ua публікував слова Олексія Голобуцького: Ми демократична країна, ми не можемо ні на кого перекласти відповідальність.