Про це в інтерв'ю Роману Чайці в ефірі каналу «Утро Февраля» сказав політик, лідер міжнародного руху «Говорите Громче» Андрій Сидельников.

Він додав, що падіння путінського режиму неминуче.

«Тут треба заздалегідь попереджати, що нікого не пошкодують, хто стане проти людей, хто захищатиме цей фашистський режим, вони просто впадуть. Відплата прийде. І яким би він омонівцем не був, він чудово розуміє, що своє і життя своїх дітей йому набагато дорожче. І ті жахіття, які ми бачили в Бучі та Ірпені, це все буде в росії. Наразі піде хвиля злочинності. Чомусь усі вважають, що якщо путіна не стане, то одразу стане демократична країна. Ні, цей режим є настільки злочинним, він настільки вріс уже скрізь і навіть на Заході. Тому громадянська війна не залежить від того, що відбуватиметься у Москві. Щойно люди відчують нестійкість путінської системи, а падіння цього режиму просто неминуче, розпочнеться громадянська війна. Тому на нас жахи ще чекають», - заявив він.

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв, що російський опозиціонер Андрій Іларіонов назвав дві головні опори путінського режиму.

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще