Про це він розповів на каналі «Знай 24» у програмі «Що далі?».

«В абсолютній більшості випадків дистанційна робота – це відсутність роботи, коли йде мова про систему організації роботи київських чиновників», - зазначив Микола Томенко.

За словами політика, дистанційна робота на державних посадах дуже неефективна через особливості комунікації між чиновниками під час розглядання тих чи інших питань.

«Те, що сьогодні Верховна Рада після звільнення Київщини намагалася перейти на дистанційний режим, для мене це шкода для держави. Я категоричний противник дистанційної роботи Верховної Ради та уряду», - підкреслив Микола Томенко.

Як зазначив політик, якщо якийсь чиновник боїться війни, то йому слід піти у відставку або працювати на добровольчій засаді. На думку політика, чиновник, який працює дистанційно, що означає неефективно, ще й з заробітною платою – це нечесно.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, ведучий Андрій Джеджула продовжив наступ на колишню дружину та хочу змусити відповісти за все.

Також Знай.ua публікував слова Олексія Толкачова: Волонтери і благодійники зараз стали практично іконами.