Про це в інтерв'ю Василю Звєрєву в ефірі каналу «Утро Февраля» сказав журналіст з Москви, редактор The insider Russia, Тимур Олевський.

«Якби було таке місце, посильне цивільному населенню, яке не має зброї на руках, це можна було спробувати зробити. Але на жаль, росія так влаштована, що точки застосування цивільних сил немає. Навіть вибори нею не є, бо вони повністю контролюються адміністрацією президента. Ті механізми громадянського суспільства, які, крім безпосередньо бойових дій, на жаль, були втрачені. І це найголовніша проблема. Ось припустимо 50 мільйонів людей не можуть домовитися, щоб зібратися на одній площі, оскільки вони живуть на величезній розподіленій території, і навіть у Москві вони не можуть зібратися разом, бо перших 100 одразу затримують і б'ють палицями на очах у решти. Ті люди, які повертаються з цієї війни, назад одягають форму росгвардійців і перебувають у такій мірі запеклості, що якщо на вулиці почнуть демонстрантів просто різати, це вже ні в кого не викликає подиву», - заявив він.

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв, що російський опозиціонер Андрій Іларіонов назвав дві головні опори путінського режиму.