Таку думку в інтерв'ю Роману Чайці в ефірі каналу «Утро Февраля» висловив журналіст Ігор Яковенко.

За його словами, росія йде до залізної завіси.

«Покоління “P” більше немає, приходить зміну йому покоління “Z” – майбутні солдати. Тобто комп'ютерних хлопчиків та дівчаток більше не існує, бо ми йдемо до залізної завіси. Піонерія та залізна завіса і ось ця літера ”Z” – речі взаємозумовлені. Одна річ, коли ви знаходитесь навіть у Радянському Союзі, де існувало двоєдумність. І коли вони бачили цей журнал "Північна Корея", то сприймали це як якийсь анекдот. Інша ситуація, коли ми вже у Північній Кореї. Упевнений, що й там є розсудливі люди, яким не смішно. Гумор замінила дійсність. Сатира померла, тому що об'єкт сатири став смішнішим, ніж будь-яка дійсність. Нам ніхто не забороняє сміятись, треба просто цитувати», - заявив він.

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв, що російський опозиціонер Андрій Іларіонов назвав дві головні опори путінського режиму.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще