Таку думку в інтерв'ю Василю Звєрєву та Любові Завальнюк в ефірі каналу «Утро Февраля» прокоментував опозиційний політик та громадський діяч Дмитро Гудков.

За його словами, розпочавши війну, путін здійснив політичний суїцид.

«Рано чи пізно все закінчиться крахом цього режиму, я не сумніваюся. Навіть радше рано, ніж пізно. Не просто так Шевчук, Дмитро Биков – творчі люди, вони краще відчувають час, набагато краще, ніж економісти, експерти. Цей режим доживає останні місяці. Тобто ми вже наближаємось до розв'язки. Ленд-ліз підійде і все взагалі для путіна закінчиться дуже погано. Зараз будь-яка, навіть нейтральна діяльність російських музикантів, неможлива. Або ти підтримуєш цей режим, бажано щиро, на все почуття. Або ти просто не маєш права на жодну професію. Чим відрізняється тоталітарний режим від авторитарного. За авторитарного режиму договір з владою дуже простий, ти робиш по суті все що завгодно, але не лізеш у політику. Тоталітарний режим насправді тебе позбавляє можливості безпечної неучасті. Ти маєш цю лояльність підтримувати регулярно. В іншому випадку ми тебе підозрюємо, що ти десь там антипутінськи посміхаєшся. Тоді ти будеш звільнений, посаджений», - заявив він.

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв, що російський опозиціонер Андрій Іларіонов назвав дві головні опори путінського режиму.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще