Про це стало відомо з нового випуску на каналі My.ua.

«Мене шокувало, що, коли почалася повномасштабна фаза війни, в телевізорі почали рахувати дні, скільки йде війна. Я вам правду кажу, що мене це шокувало. А ми що 8 років до цього не воювали? А у нас там не справжні люди гинули? А у нас не справжні люди знаходяться в окупації в Донецькій, Луганській і Криму? Яких 50, 90 чи 100 днів ми воюємо? Ми воюємо 8 років», - заявив він.

За словами Подорожнього, ми воюємо з 2014 року.

«Коли були підписані Мінські домовленості, у нас війни тут у Києві не було. У нас не було в Дніпрі та в Одесі війни. Ми десь там зупинили. І знаєте яка провина і моя особиста претензія до Порошенка? Ми 8 років жили, не відчуваючи, що в країні йде війна. Він зробив все так, що ми жили мирним життям, що ми не копали окопи, що ми не створювали територіальну оборону, що ми не їздили на Схід з різних причин. От те, що нам здавалося, що війни немає і 24 числа почалася війна – от за це, я думаю, Порошенко повинен відповідати, в тому числі політично», - додав Юрій Подорожній.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв, що російський опозиціонер Ілля Пономарьов розповів, як нафтове ембарго позначиться на економіці рф.