Про це він розповів у своєму коментарі для видання «Утро Февраля».

«Хоча сам по собі танк Leopard 2, навіть не найсучасніших модифікацій, як 2А4, безсумнівно, має низку істотних переваг перед танками радянської школи, що стоять на озброєнні ВС росії, передбачуване постачання в кількості 40 машин не зможе вплинути на ситуацію в стратегічному плані», - заявив він.

За словами експерта, лінія фронту розтягнулася на 2000 кілометрів, тому Україні та росії потрібно багаторазово більша кількість одиниць бронетехніки.

Михайло Фрейдін заявив, що поява таких танків на полі бою може мати деморалізуючий вплив на російських окупантів. Він додав, що поява таких танків на полі бою буде не раніше кінця серпня, адже є логістичні фактори, а також необхідність навчання екіпажу.

«Дані машини з'являться на фронті не раніше кінця серпня – момент, коли, на думку військових аналітиків, Україна буде готова перейти до масштабного контрнаступу. У цьому випадку поява свіжого батальйону «Леопардів» на фронті поряд з іншими зразками західної зброї може мати значний ефект», - йдеться у матеріалі.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв, що російський опозиціонер Ілля Пономарьов розповів, як нафтове ембарго позначиться на економіці рф.