Про це він розповів на каналі «Знай 24» у програмі «Что дальше?» з Вікторією Панченко.

Як зазначає економіст, є вже готова модель плану Маршала: тоді зруйновані країни Європи відбудовувалися близько 10 років. Тим не менш, зауважує він, сьогоднішні можливості значно переважають ті, що були у 20 столітті, процеси будівництва та технології значно прогресували. «Можна розраховувати, що основна відбудова зруйнованої інфраструктури відбудеться вже у найближчі 2-3 роки після перемоги України», - переконаний Андрій Новак.

До того ж, стверджує він, існує висока ймовірність того, що Захід буде допомагати Україні відбудовуватися, а також займеться серйозними інвестиціями в державу.

Водночас експерт зазначає, що зараз Україна має 4 млрд доларів дефіциту бюджету, але економічні проблеми не завадять їй отримувати допомогу. «Друзі України все одно надають нам не тільки військову, а й необхідну фінансову допомогу», - констатує Андрій Новак.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, американський політолог Раміс Юнус заявив, що Україні варто вести боротьбу на інформаційному фронті.

Також Знай.ua писав про те, що військовий експерт Ігаль Левін розповів про місто, на якому армія рф «зламає зуби».