Публікуємо частину щоденника Богдана Василенка, який розповсюджує онлайн-видання «Утро Февраля».

Дванадцята частина щоденника розповіла про день народження журналіста, йому виповнилося 44 роки.

«Вік, коли старанно вибудовані в молодості плани втілюються в життя, а омріяне дерево кар'єри починає рясно плодоносити», - пише він.

Він додає, що цього дня вся родина мала зібратися за святковим столом, але 24 лютого все змінило.

«Разом з Маріуполем і Рубіжним путінські ракети повністю знищили будиночок моїх планів, загороджувальний дим ворожих атак приховав майбутнє в рідній професії. Немає приводів для свята — на знайомих з дитинства землях чужинці орають поля тоннами снарядів та встановлюють свої порядки», - пише Богдан Василенко.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

За словами журналіста, несподівана війна зруйнувала чіткість майбутнього, але залишився фундамент з характеру та почуття гумору.

«І нехай сім'я сьогодні не зі мною, але вона у безпеці. А любов рідних — до лютого звична і навіть буденна — перетворилася на бажану коштовність, душевно-рятувальне коло в морі небезпеки та невизначеності», - додає він.

Журналіст має намір поділитися цією заміткою наступного року у Facebook і вже наступного року підняти тост — «щоб не було війни».

«Бажаю собі дожити до цього часу. Бажаю всім нам дожити до Перемоги», - резюмував він.

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв, що російський військовий експерт розповів, коли українці почнуть потужні наступальні операції та повернуть Крим.