Про це він розповів на каналі «Знай 24» у програмі «Що далі?».

Передусім Віктор Ягун зазначає, що Україна не має на меті вести загарбницьку війну, вона повинна звільнити від окупантів власні території і це найважливіше. Тим не менш, припускає він, ЗСУ доведеться зайти на прикордонні регіони рф, аби зачистити там військовий контингент і зменшити ризик вже для себе. «Я сумніваюся, що ми дійдемо до кремля, бо реально немає таких сил. Зрозуміло, що якщо ми підемо на територію росії, то там уже справді буде народна війна», - зауважує генерал-майор.

Отже, констатує він, українським військам однозначно доведеться зайти на російську територію у цілях захисту своєї. «Треба зачистити свою територію і знищити ті важелі, що нас дратують. Ну як ще можна поступити з батареями, які знаходяться на кордонах з Чернігівською та Сумською областями і щодня обстрілюють нашу територію?», - запитує Віктор Ягун. На його думку, атака військ рф, сконцентрованих біля Сумської та Чернігівських областей, необхідна для безпеки українських міст.

Як повідомляв Знай.ua, Бронжуков розповів, чому росіяни хочуть воювати.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що генерал Красильников пояснив, чому вкрай необхідна важка артилерія.